Clinica SK numele. O ia de la Prof. Dr.Serdar Kaçar. Dr. În această clinică, unde Kaçar are peste 25 de ani de experiență chirurgicală, in clus profesioniști din domeniul sănătății care au grijă extremă de munca şi la fel ca el însuși. Este prima condiție ca medicul și personalul asistent medical din cadrul clinicii să acorde atenție și respect atât muncii lor, cât și persoanei. Cel mai modern oras al Turciei în cadrul acestor norme au fost repartizați în Izmir.

Domenii pe care le deservim;
Obezitate Chirurgie
Transplant de păr
Chirurgie estetică

De peste 25 de ani, am operat zeci de mii de oameni din întreaga lume și s-au întors fericiți în țara lor.


Transplant de Păr

Procedurile de îngrijire și tratament în perioada postoperatorie sunt, de asemenea, critice pentru succesul transplantului de păr. Din acest motiv, în clinica noastră, pacienții noștri sunt instruiți cu privire la modul de îngrijire a părului după aplicare și se depun eforturi pentru a crește succesul cu urmărirea atentă în perioada post-tratament. Aproape tot părul transplantat în primele trei luni după operațiune a cădea , iar din luna a șasea, părul nou începe să crească din foliculii de păr. Tot părul transplantat creste și se revine până la un an.

Drept urmare, transplantul de păr este o operație care ar trebui să fie efectuată în mediile spitalicești, unde sunt asigurate condițiile igienice necesare sub controlul unui medic specialist. Este foarte important pentru pacienții noștri care au în vedere transplantul de păr să ia în considerare aceste probleme în ceea ce privește succesul tratamentului și prevenirea rezultatelor nedorite.

Acesta reduce semnificativ și timpul de funcționare.

FUT (Transplant de Unități Foliculare)

FUT, o metodă aproape abandonată de transplant de păr; Este operația de a îndepărta părul care trebuie transplantat de pe spatele capului, sub forma unei benzi de piele cu metode chirurgicale. Deoarece zona în care este îndepărtată pielea este acoperită cu cusuturi chirurgicale, unele cicatrici sunt inevitabile. Foliculii de păr de pe bucata de piele sunt separate și însămânțate în zonele dorite.

Căderea părului este o problemă comună care afectează atât femeile, cât și bărbații, precum și factorii genetici, stresul, bolile, consumul de medicamente, alimentația nesănătoasă, fumatul, produsele cosmetice și motive similare. Dec există diverse tratamente pentru cauza de cădere a părului. Metoda de tratament cu succes este transplantul de păr.

FUT (Transplant de Unități Foliculare)

FUE (Extracție de Unități Foliculare)

FUE (Extracție de Unități Foliculare)

Foliculii de păr care trebuie transferați în tehnica FUE, care este cea mai largă metodă transplant de păr aplicată la nivel mondial, sunt luați unul câte unul cu ajutorul unui dispozitiv special, fără a face o incizie chirurgicală. În acest fel, pe locul de îndepărtare a părului nu există cicatrice, există puțin sângerare și se face un transplant mai sănătos într-un timp mai scurt decât metoda FUT.

Bucățile prelevate pentru plantare în metoda FUE se numesc unități foliculare “GREFE” (FU). Fiecare FU poate conține 1-6 păr. Fiecare FU conține 1,6 foliculi de păr, în funcție de individ. În mod similar, există între 60 și 100 FU pe cm2 de scalp sănătos, modificându-se din motive etnice și personale. Prin urmare, numărul de FU-uri în regiunea nucului este în jur de 8-10 mii. Pentru a evita deteriorarea aspectului acestei regiuni în timp ce se ia, se poate lua maxim jumătate din cantitatea de FU. Prin urmare, numărul de FU-uri care pot fi luate pentru plantare într-o sesiune este de aproximativ 5000. Numerele de deasupra ei sunt departe de realitate, altfel in caz contrar, pot apărea cicatrici și complicații nedorite în zona cefei.

DHI (Implante Capilar Directo)

Metoda DHI; Este procesul de transplantare a părului luat cu un dispozitiv special imediat cu ajutorul aceluiași dispozitiv. Datorită acestei metode, foliculii îndepărtați nu vor fi lăsați în afara corpului, iar stiloul DHI se va semăna fără contact cu foliculul de păr. În acest fel, succesul transplantului de păr este crescut.

Dezavantajul aplicației este că crește timpul de operare și costul în două ori.

În general, această metodă este preferată în cazurile care necesită un transplant de păr mai mic, precum revizuirea transplantului de păr, sprânceanele, genele și mustața.

DHI (Implante Capilar Directo)

Transplant Robotic de Păr

În transplantul de păr robotizat, este utilizat un robot de înaltă tehnologie care funcționează în același mod ca metoda FUE. Dispozitivul, care este susținut de metode de imagistică de înaltă rezoluție, asigură achiziționarea părului care trebuie transplantat fără atingere umană. Avantajul metodei este că elimină marja de eroare umană.

Transplant Robotic de Păr

După Operație

Operația de transplant de păr poate fi folosită pentru bărbat , precum și pentru refacerea liniei de păr a femeilor cu reclamații similare, pentru cei cu cădere de păr locală, pentru cei al căror păr structural se află în spate, fără pierderi de păr. În plus, barba, mustața, sprânceana și chiar cultivarea genelor se pot face cu tehnici similare. Operația de transplant de păr este o operație estetică care oferă o soluție permanentă la problema căderii părului, contribuie la apariția mai tânără și la încrederea în sine și are rezultate admirabile atunci când sunt efectuate de experți.

Deși variază în funcție de tehnica folosită, operația de transplant de păr efectuată sub anestezie locală durează aproximativ 5-6 ore. În cadrul operației, părul sănătos este de obicei luat din spatele capului și transferat în zonele care există pierderi de păr.

Opr. Dr. Rahmi EVİNÇ
Opr. Dr. Rahmi EVİNÇ

Are 20 de ani de experiență chirurgicală. Evinç s-a asigurat că acești oameni trăiesc mai fericiți și mai sănătoși cu ajutorul chirurgiei plastice pe care le-au aplicat la mii de pacienți. Aproape nici-un medic nu este prezent la capul pacientului de la început până la sfârșitul operației transplant de păr. Dr. Evinç își propune să obțină rezultate perfecte, arătând îngrijirile necesare intervențiilor chirurgicale estetice la pacienții cu transplant de păr, fiind cu pacientul întreaga procedură transplant de păr și făcând intervențiile necesare.

PACIENȚI FERICIȚI