Clinic SK dankt zijn naam aan prof. Dr. Serdar Kaçar. In deze kliniek heeft professor Kaçar meer dan 25 jaar chirurgische ervaring samen met andere gezondheidswerkers die uiterst zorgzaam waar het gaat om hun werk en hun patiënten. Dit is de randvoorwaarde die de arts en het assistent-gezondheidspersoneel in de kliniek hanteren, aandacht en respect hebben voor zowel hun werk als voor de patiënten. In het kader van deze regels hebben werken wij in de modernste stad van Turkije, Izmir.

Specialisatie gebieden;
Obesitaschirurgie
Haartransplantatie
Plastische chirurgie

Al meer dan 25 jaar hebben we tienduizenden mensen van over de hele wereld behandeld en zij zijn tevreden teruggereisd naar eigen land.


CHIRURGISCHE METHODEN VOOR OBESITEIT

GASTRIC SLEEVE

Gastric Sleeve is de meest toegepaste methode ter wereld onder bariatrische chirurgische ingrepen. 80% van de maag wordt ingenomen en de maag blijft achter in de vorm en grootte van een banaan. Het zorgt voor minder voedsel toename en het hongergevoel verdwijnt. Dit komt doordat het maagdeel dat het hongerhormoon afscheidt wordt verwijderd. Het is de methode die het dichtst bij de normale menselijke fysiologie ligt en het laagste percentage complicaties.

GASTRIC SLEEVE

GASTRIC BY-PASS

GASTRIC BY-PASS

Bij deze methode wordt ervoor gezorgd dat er minder wordt gegeten en dat de opname van het voedsel dat uit de darmen wordt geabsorbeerd laag is. In tegenstelling tot wat vaak wordt gedacht, kan de patiënt weer aankomen als hij, zoals bij alle methoden, zijn eet- en drinkgewoonten niet heeft veranderd. De complicatiesnelheid is hoger dan bij andere methoden.

MINI GASTRIC BY-PASS

Gewichtsverlies wordt bereikt door een vergelijkbare methode met maagbypass. Het complicatiepercentage is echter hoger dan bij een gastric sleeve.

MINI GASTRIC BY-PASS

DIENSTEN INBEGREPEN IN DE PRIJS

  • VIP-vervoer (luchthaven <---> ziekenhuistransferservice)
  • Alle noodzakelijke gezondheidstests voor en na de operatie
  • Consult met chirurg, anesthesioloog, cardioloog, longarts
  • Bariatrische chirurgie
  • Anesthesie
  • 24/7 medische zorg, volwaardige ziekenhuisopname in een privékamer (5 dagen 4 nachten)
  • Dieetinstructies na bariatrische ingreep en gevolgd door een diëtist gedurende een jaar
  • Een assistent die voor, tijdens en na de operatie bij u zal zijn
  • 25% korting bij plastische chirurgie (indien nodig)
Prof. Dr. Serdar KAÇAR
Prof. Dr. Serdar KAÇAR

Met bijna 30 jaar chirurgische ervaring heeft hij meer dan tienduizend mensen geopereerd. De beroemdste bariatrische chirurg van Turkije, prof. Dr. KACAR, heeft met succes meer dan 2.000 niertransplantaties en meer dan 4.000 maagverkleiningen uitgevoerd

Op. Dr. Cem GÜÇLÜ

Bijna 20 jaar als actief chirurg werkt hij samen met Prof. Dr. Kaçar. Hij heeft met succes meer dan 2000 bariatrische operaties uitgevoerd door de chirurgische ervaring die hij bij prof. Dr. Kaçar heeft opgedaan, naast zijn eigen ervaring.

Op. Dr. Cem GÜÇLÜ

TEVREDEN PATİENEN


VIDEOS