Clinica SK numele. O ia de la Prof. Dr.Serdar Kaçar. Dr. În această clinică, unde Kaçar are peste 25 de ani de experiență chirurgicală, in clus profesioniști din domeniul sănătății care au grijă extremă de munca şi la fel ca el însuși. Este prima condiție ca medicul și personalul asistent medical din cadrul clinicii să acorde atenție și respect atât muncii lor, cât și persoanei. Cel mai modern oras al Turciei în cadrul acestor norme au fost repartizați în Izmir.

Domenii pe care le deservim;
Obezitate Chirurgie
Transplant de păr
Chirurgie estetică

De peste 25 de ani, am operat zeci de mii de oameni din întreaga lume și s-au întors fericiți în țara lor.


METODE CHIRURGICE DE OBESITATE

STOMACH TUBE

Obezitatea este cea mai frecvent utilizată metodă în lume printre metodele chirurgicale. 80% din stomac este luat și stomacul este lăsat în formă de banană și în dimensiunea unei banane. Acesta oferă atât mâncare mică, cât și senzația de foame dispare de când este îndepărtată partea stomacului care secretă hormonul foamei. Este metoda cea mai apropiată de fiziologia umană normală și cea mai mică rată de complicații.

STOMACH TUBE

BY-PASS GASTRIC

BY-PASS GASTRIC

În această metodă, este asigurat faptul că este consumat mai puțin și absorbarea din intestine este scăzută. Contrar credinței populare, dacă nu schimbat obiceiurile alimentare de băut și de mâncat, ca în toate metodele, chilogramele poate fi din nou câștigate. Rata de complicație este mai mare decât alte metode.

MINI GASTRIC BY-PASS

Pierderea în cilograme se realizează printr-o metodă similară cu bypass gastric. Cu toate acestea, rata complicațiilor este mai mare decât intervenția chirurgicală la stomac.

MINI GASTRIC BY-PASS

SERVICII INCLUSE IN PRET

  • Transport VIP (transferuri aeroport < --- > Spital-aeroport)
  • Toate testele de sănătate necesare înainte și după operație
  • Consultare cu chirurg, anestezist, cardiolog, pulmonolog
  • Chirurgie bariatrică
  • Anestezie
  • Spitalizare cu drepturi depline într-o cameră privată pentru care vi se oferă îngrijiri medicale neîntrerupte (4 nopți 5 zile)
  • Instrucțiuni dietetice după chirurgie bariatrică și urmate de un dietetician timp de un an
  • Un translator care va fi alături de dumneavoastră înainte, în timpul și după operație
  • Reducere de 25% pentru chirurgia plastică mai târziu (dacă este necesar)
Prof. Dr. Serdar KAÇAR
Prof. Dr. Serdar KAÇAR

Are aproape 30 de ani de experiență chirurgicală, a recuperat sănătatea la mai mult de zece mii de oameni. Cel mai faimos chirurg bariatrica din Turcia Prof. Dr. KACKAR a efectuat cu succes peste 2.000 de operații de transplant de rinichi și peste 4,000 de operații de reducere a stomacului.

Opr. Dr. Cem GÜÇLÜ

Aproape toți cei 20 de ani de viață chirurgicală. Dr. A lucrat cu Kaçar. profesor Dr. Ei a combinat cu mai mult de 2.000 de intervenții chirurgicale de reducere a stomacului prin combinarea antrenamentului chirurgical pe care l-a obținut de la Kaçar cu propria sa experiență.

Opr. Dr. Cem GÜÇLÜ

PACIENȚI FERICIȚI


VIDEOCLIPURI