Clinica SK numele. O ia de la Prof. Dr.Serdar Kaçar. Dr. În această clinică, unde Kaçar are peste 25 de ani de experiență chirurgicală, in clus profesioniști din domeniul sănătății care au grijă extremă de munca şi la fel ca el însuși. Este prima condiție ca medicul și personalul asistent medical din cadrul clinicii să acorde atenție și respect atât muncii lor, cât și persoanei. Cel mai modern oras al Turciei în cadrul acestor norme au fost repartizați în Izmir.

Domenii pe care le deservim;
Obezitate Chirurgie
Transplant de păr
Chirurgie estetică

De peste 25 de ani, am operat zeci de mii de oameni din întreaga lume și s-au întors fericiți în țara lor.


Chirurgie estetică

Rinoplastia (estetica nasului)

Este operația de corectare a deformațiilor din nas cauzate de congenital sau ulterior cauzate de traume și motive similare.
În această operațiune
- Dimensiunea nasului poate fi modificată;
- Hump de pe spatele nasului poate fi corectat;
- Curburile corectate;
- Vârful nasului poate fi redus și ridicat;
- Deformările asimetrice din nări pot fi corectate.
Deoarece astfel de deformări provoacă probleme de respirație la mulți pacienți; În chirurgia estetică nazală sunt corectate și problemele legate de respirație.
Operația de rinoplastie este o operație care durează aproximativ 2-3 ore sub anestezie generală. După operație, se aplică tamponul intranazal și scriptura nasului superior. Tampoanele și plăcile sunt eliminate în termen de 7-10 zile. După extracție tamponului și splinului, persoana poate reveni cu ușurință la viața sa. În perioada timpurie, umflarea și vânătăile din jurul nasului și ochilor se recuperează spontan într-un timp scurt. Datorită structurii anatomice complexe a nasului, procesul de vindecare poate dura puțin mai mult și poate fi necesar să așteptați 6-12 luni pentru a vedea forma finală a nasului.

Rinoplastia (estetica nasului)

Abdominoplastie - Întinderea pielea abdomenului

Abdominoplastie - Întinderea pielea abdomenului

Este o operație estetică efectuată pentru a face peretele frontal al abdomenului să pară mai tânăr, plat și strâmt. Persoanele care pierd excesul de greutate, și au probleme în peretele abdominal anterior după sarcină sunt candidații ideali pentru această operație.
În timpul operației de întinderea pielea abdominală. Excesul de grăsime anterior și pielea agățată pe peretele abdominal, înăsprirea și slăbirea mușchilor abdominali sunt de asemenea strânse.
Chirurgia abdominală după consultația cu doctor. Poate fi modificată în mai multe moduri diferite.
- Miniabdominoplastie la pacienți mai puțină piele agățată se face cu fracții scurte.
- chirurgie de întindere abdominală combinată cu liposucție la pacienții cu exces de țesut adipos;
- abdominoplastie extinsă pentru pacienții cu exces pe laturile trunchiului;
- Mai ales în cazul persoanelor care pierd multă greutate după operațiile de reducere a stomacului, operațiile precum chirurgia de recuperare a corpului se efectuează în mod circular.
Operația de întindere abdominală este o operație care durează 3-4 ore sub anestezie generală. După operație, repausul la pat aproximativ o săptămână, consumul de corset timp de o lună după operație o viață ordonată, sănătoasă și regulată, dieta și exercițiile fizice sunt foarte importante pentru succesul operației.

Liposucție

Este operația de a scoate grăsimile din corp cu ajutorul unui presiune-vid negativ prin intrarea cu o canulă mică printr-o incizie mică.
Poate fi utilizat singur sau în combinație cu intervențiile chirurgicale de întinderea pielea ale corpului, cum ar fi abdomenul, fesele, coapsele, brațele, gâtul și în mai multe regiunii, de asemenea, un rol important în tratamentul bolii ginecomastiei la bărbați.
​Trebuie menționat că operația de liposucție nu este o operație de pierdere în greutate. Pacienții care au pierdut în greutate cu această intervenție chirurgicală din diverse motive le pot recupera. Procesul de modelare a corpului se realizează prin îndepărtarea țesuturilor de grăsime rezistente de care nu pot scăpa.
Operația de liposucție își ia partea și din evoluțiile tehnologice. Cu metodele precum liposucția cu ultrasunete, liposucția cu laser, lipomatic, eficacitatea acestei operații a fost crescută, sângerare, edem etc., care pot fi întâlnite după operație. problemele sunt reduse.
Liposculptură infrasonică nutrițională (NIL), cunoscută popular sub numele de lipomatic; Ea facilitează îndepărtarea țesutului adipos cu ajutorul undelor infrasonice, în plus, contribuie la strângerea și recuperarea pielii după liposucție. Deoarece edemul și vânătăile sunt mai puțin în perioada postoperatorie, oamenii se pot întoarce mai repede la viața.

Liposucție

Servicii incluse în preț

  • Cel mai modern oraș din Turcia în Izmir, unei operațiuni cu drepturi depline în spitalul nostru confortul ca un hotel de 5 stele
  • Examinări și consultări preoperatorii
  • Asistență medicală 24/7 în timpul șederii în spital
  • Hotel 5 stele
  • Traducător în română
  • Transfer VIP
Opr. Dr. Rahmi EVİNÇ
Opr. Dr. Rahmi EVİNÇ

Are 20 de ani de experiență chirurgicală. Evinç s-a asigurat că acești oameni trăiesc mai fericiți și mai sănătoși cu ajutorul chirurgiei plastice pe care le-au aplicat la mii de pacienți. Aproape nici-un medic nu este prezent la capul pacientului de la început până la sfârșitul operației transplant de păr. Dr. Evinç își propune să obțină rezultate perfecte, arătând îngrijirile necesare intervențiilor chirurgicale estetice la pacienții cu transplant de păr, fiind cu pacientul întreaga procedură transplant de păr și făcând intervențiile necesare.

PACIENȚI FERICIȚI